Siirry sisältöön

Golf in Pärnu Bay

Pärnu Bay tarjoaa täysin ainutlaatuisen elämyksen golfarille.

Upeaan merenrantamaastoon suunniteltu links-tyyppinen kenttä on visuaalisesti vaikuttava ja pelillisesti viihdyttävä.

Viron länsirannikon Pärnussa tuoksuu aivan Hangolta. Meren, hiekkarannan, auringon, puutalojen ja mäntyjen tuoksuyhdistelmä on huumaava. Keskelle tuoksua pääsee myös pelaamalla golfia uudella Pärnu Bay Golf Links -kentällä, joka sijaitsee kymmenisen kilometriä Pärnusta etelään.

Lassi Pekka Tilanderin nerokkaasti suunnittelema kenttä on rakennettu ainutlaatuiseen maastoon laadusta tinkimättä. Myös kentän kunto on ollut heti avaamisestaan lähtien lähes virheetön. Tämä Baltian ensimmäinen links golfkenttä on avattu syyskuussa 2015. Kentän par on 72. Yksi kierros kestää noin 4,5 h ja on pituudeltaan noin 10 km.

Pärnu Bay Golf Links on layoutiltaan selkeä. Sen taidokkaasti muotoiltuja väyliä rajaavat laajat wasteland-alueet ja metsät sekä muutamalla loppupään väylällä myös Pärnunlahden kullankeltainen heinikko. Oman pikantin lisänsä antavat rouheat yksityiskohdat, kuten pitkää ruohoa kasvavat kumpareet. Tämä on kenttä, joka jokaisen golfin pelaajan tulisi kokea.

Pärnu Bayn väylien ja viheriöiden muotoilusta vastasi Mick McShane, jonka käsialaa ovat myös muun muassa Kingsbarnsin ja St. Andrewsin Castle Coursen kentät. Pysäköintialueen kulmalta löytyy todella hieno viiden reiän par 3 -kenttä, suuri range ja monipuoliset lähipelialueet.

Kenttien lisäksi moderni klubitalo on maailmanluokkaa aina ravintolaa, baaria ja pukutiloja myöten.